Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB ledenberaad op vrijdag 19 april


09-04-2019; 

Onderstaande bericht wordt verstuurd vanuit het NeFUB bestuur en is gericht aan alle leden:

Beste leden,

Via deze weg nodigen we jullie graag uit voor het NeFUB Ledenberaad dat zal plaatsvinden op vrijdag 19 april a.s. van 19:30 tot 21:30 uur in de vergaderruimte naast de kantine in Sporthal Nieuw-Welgelegen in Utrecht.

Het ledenberaad is bedoeld voor alle leden van de NeFUB en staat in het teken van onderwerpen die op de Algemene Ledenvergadering op 22 mei a.s. besproken zullen worden. Alle plannen en documentatie rond deze onderwerpen zullen besproken worden. Dit is het moment om met betrekking tot deze plannen vragen te stellen, input te leveren, zaken ter discussie te stellen en duidelijkheid te verkrijgen. Door deze bijeenkomst voorafgaand aan de ALV te organiseren creŽren we meer ruimte voor discussie en input, is er de mogelijkheid om de plannen aan te passen naar wens van de leden vůůrdat deze ter stemming worden voorgelegd en voorkomen we een (te) lange inhoudelijke en soms verwarrende discussie tijdens de ALV zelf.

De onderwerpen die tijdens dit eerste ledenberaad worden besproken zijn:

- Aanpassing van het licentiesysteem: een voorstel van de transfer- en licentiecommissie rond de wedstrijdlicenties in de seniorencompetitie.
- Van competitiedagen naar competitierondes: een voorstel van de scheidsrechterscommissie om de wedstrijddagen in de seniorencompetitie op een andere manier in te richten.

We benadrukken graag dat deze avond niet alleen bedoeld is voor verenigingsbestuursleden, maar juist ook voor verenigingscommissieleden, trainers, coaches, ouders, reguliere leden en andere betrokkenen. We hopen veel leden te mogen verwelkomen op 19 april en samen onze mooie sport naar een hoger niveau te kunnen brengen!

Om ervoor te zorgen dat voor alle aanwezigen voldoende ruimte is, ontvangen we graag uiterlijk woensdag 17 april een aanmelding via info@nefub.nl.

Er is kortgeleden al geprobeerd een ledenberaad te organiseren, maar dit kon helaas geen doorgang vinden. Omdat het bestuur toch graag voor de aankomende Algemene Ledenvergadering (eind mei) een ledenberaad wil houden, is besloten de datum van 19 april aan te houden. Dit is in het Paasweekend en bovendien relatief kort vantevoren aangekondigd, maar hier zijn dus redenen voor.


 
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl