Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Eerste NeFUB-ledenberaad plaatsgevonden in Utrecht


19-04-2019; 

Vanavond is het eerste ledenberaad van de NeFUB georganiseerd. Dit diende ter voorbereiding op de aankomende Algemene Ledenvergadering (ALV) van 22 mei 2019.

Er werd een tweetal voorstellen behandeld: de wijziging van de competitiestructuur (vanuit de scheidsrechterscommissie) en de wijzigingen wedstrijdlicentie en transferreglement (vanuit de transfer- en licentiecommissie).

De Scheidsrechterscommissie (SC) bestaat uit Miko Mššttš, Paul van Eeghen, Christian Moll en Jeroen Fernhout. De SC heeft als doel om een kwantitatieve ťn kwalitatieve groei van de floorballscheidsrechters in Nederland te realiseren. Hiervoor zijn er een aantal ideeŽn voorgelegd, bv. een aantal wedstrijddagen in het seizoen op zondag plannen, i.p.v. standaard op zaterdag. Tijdens de aankomende ALV zal een definitief voorstel voorgelegd worden. Mocht je nog feedback hebben, dan kan dat gestuurd worden naar scheidsrechterscommissie@nefub.nl.

De Transfer- en licentiecommissie (TLC) bestaat uit Victor de Bruin. Brian de Pagter heeft samengewerkt met Victor om het voorstel 'Regelwijzigingen wedstrijdlicentie en transferreglement' uit te werken. Brian was aanwezig om dit voorstel toe te lichten. De TLC heeft in het voorstel onderscheid gemaakt tussen internationale, binnenlandse en interne transfers.

Beide voorstellen zijn in twee rondes besproken en bediscussieerd. Ter afsluiting hebben beide commissies kort besproken welke punten ze mee zullen nemen ter aanvulling op de voorstellen. Al met al kan gesteld worden dat het allereerste NeFUB-ledenberaad (ooit!) een succes was. Dit zal in de loop van de ALV van 2020 wellicht opnieuw georganiseerd worden.

De NeFUB bedankt alle aanwezige verenigingen voor hun deelname aan het ledenberaad. De eerstvolgende ALV vindt plaats op woensdagavond 22 mei 2019 in Utrecht. Tijdens dit moment zullen de besproken stukken ter besluitvorming voorgelegd worden. De vergaderstukken zullen binnenkort verstuurd worden naar de besturen van alle clubs.


 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl