Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Clinics en Demonstraties

Via een clinic kunt u kennis maken met floorball. Ervaren floorballers komen bij u langs. We geven veel clinics op scholen (basis- en voortgezet onderwijs) en op bedrijven. Maar elke doelgroep is mogelijk. Afhankelijk van de aard en doelgroep van uw activiteit kunt u in aanmerking komen voor subsidie op de materiaalhuur. 

Clinic

Jeugdclinic 1 (7,4 kb)Een clinic is een workshop floorball. Er bestaan clinics voor studenten en docenten lichamelijke opvoeding, op scholen, sportverenigingen, voor studenten en bedrijven. Wij stemmen de begeleiding af op de doelgroep. Ook een clinic of demonstratie door spelers van de nationale teams behoort tot de mogelijkheden. Of een clinic als verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter.

Tijdens de clinic worden aspecten van de sport naar voren gebracht, zoals de spelregels, het materiaal en het samen spelen. Ook kan er een video worden vertoond. De precieze samenstelling van de clinic wordt vormgegeven in overleg met u. De floorballervaring staat altijd voorop.

Kosten

De vergoedingen voor verschillende medewerkers staan in de onderstaande tabel.  

Personeel Scheidsrechter Clinician Vervoerder
Prijs per dagdeel (4 uur) € 50 € 60 € 50
 

Materiaal huren

Jeugdclinic 2 (7,8 kb)Het is ook mogelijk om floorball materiaal te huren van de NeFUB. Meer informatie....

Clinic aanvragen

Wilt u direct een clinic aanvragen of materiaal bestellen, vul dan direct het aanvraagformulier in. U kunt het aanvraagformulier hier downloaden, invullen en vervolgens via post, fax of e-mail opsturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons bureau. 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl