Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Partners

Met trots presenteert de NeFUB haar lijst met partners:

 


Nederlandse Loterij

Een flink deel van de opbrengst van de Nederlandse Loterij wordt gebruikt om sport en beweging voor iedereen bereikbaar te maken. De jaarlijkse afdracht is onmisbaar bij het organiseren van de sport in Nederland, voor groot en klein, in de volle breedte tot in de top en voor iedere doelgroep. Ook voor de NeFUB is deze jaarlijkse bijdrage essentieel om floorball in Nederland mogelijk te kunnen maken.


Zone nieuwe hoofdsponsor NeFUB

Met ingang van 1 maart 2017 is ZONE de nieuwe hoofdsponsor van de NeFUB.
De overeenkomst met ZONE is afgesloten voor een periode van 5 jaar en biedt veel kansen. Het contract focust niet alleen op materialen voor nationale teams, maar ook op samenwerking en ontwikkeling van de sport in ons floorball-land.


Floorball Academie Nederland

De Floorball Academie Nederland (FAN) is een belangrijke partner van de NeFUB. Floorball Academie Nederland is een professionele, marktgerichte onderneming die inspeelt op de behoeften van de sporter van jong tot oud. Zij stimuleren en ontwikkelen kwalitatieve producten en diensten die bijdragen aan een ‘leven lang genieten van Floorball'.
Floorball Academie Nederland wil het noorden, westen, oosten en zuiden van Nederland inspireren en stimuleren om op een verantwoordelijke manier Floorball te spelen. De sport Floorball krijgt mensen in beweging en zal bijdragen aan een actieve leer- en leefstijl. 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl