Pilot trainerscursus gaat van start!

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk lijkt het erop dat we kunnen starten met de eerste trainerscursus van de NeFUB!

Tot op heden hebben wij maar liefst 17 aanmeldingen ontvangen. Deze personen hebben reeds een mail ontvangen met informatie over de cursus en met de vraag om hun deelname te bevestigen.

De cursus wordt verzorgd door Mario Blom en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De e-learning ‘Een beetje opvoeder’ van NOC*NSF.
  • Een bijeenkomst op zaterdag 11 september 2021 in Nieuw Welgelegen (Utrecht), waar ingegaan wordt op de theorie en er in de sporthal geoefend wordt.
  • Een ‘stage’ bij de eigen vereniging, waar cursisten trainingen verzorgen en feedback ontvangen van een meer ervaren trainer.
  • Een afsluitende bijeenkomst op zaterdag 27 november 2021 in Nieuw Welgelegen (Utrecht)  (datum en locatie onder voorbehoud). Hier wordt nieuwe kennis opgedaan, worden ervaringen met elkaar gedeeld en wordt er gereflecteerd.
  • Tevens worden cursisten gevraagd een portfolio bij te houden, met daarin bijvoorbeeld het cursusmateriaal, trainingsvoorbereidingen en reflecties.

Na het bijwonen van beide bijeenkomsten en het voldoende afronden van de opdrachten, ontvangen deelnemers het NeFUB certificaat trainer A.

Heb je vragen met betrekking tot de trainerscursus? Mail dan gerust naar angelina@nefub.nl (met in de CC: opleidingen@nefub.nl).