Scenario’s hervatting jeugdcompetitie

Ook voor de hervatting van de jeugdcompetitie zijn inmiddels verschillende scenario’s in kaart gebracht. Deze zijn uitgewerkt in dit document. Daarin zijn ook de speeldagen per scenario aangegeven.

De belangrijkste punten zijn als volgt:

  • De speeldagen uit het najaar worden niet meer ingehaald. Het doel is de vijf speeldagen die in het voorjaar gepland stonden, plaats te laten vinden.
  • Het is mogelijk dat het seizoen verlengd wordt tot en met 27 juni 2021.
  • Is competitie in week 13 (3 april) nog steeds niet mogelijk, dan wordt deze in zijn geheel afgelast. Indien het na die datum voor de jeugd wel mogelijk wordt om competitie te spelen, zal er nagegaan worden of er nog activiteiten als wedstrijden en toernooien georganiseerd worden.
  • Het NK Jeugd staat gepland op 17 april 2021 in Amsterdam. Naar alle waarschijnlijkheid wordt begin maart besloten of dit door kan gaan.

Bij de hervatting van de competitie kunnen we tegen verschillende zaken aanlopen. Denk aan een tekort aan spelers van een team, aan het spelen op een andere locatie dan je gewend bent, aan onvoldoende beschikbare zalen en aan nieuwe overheidsmaatregelen. Alhoewel we dit zo goed mogelijk proberen op te lossen, kan het gebeuren dat dingen niet gaan zoals we willen. Het is daarom fijn als iedereen hierin meedenkt. Heb je vragen, opmerkingen of idee├źn? Laat het ons gerust weten via info@nefub.nl.

Samen sterker!