Speeldagen januari 2022 uitgesteld

Update 26 januari: Op basis van de nieuwe maatregelen kan de jeugdcompetitiedag van zondag 30 januari wél doorgaan. Kijk voor het wedstrijdprogramma op de site of in de app.


Door de huidige maatregelen kan het grootste deel van de verenigingen geen trainingen organiseren. Voor de maand december heeft het bestuur besloten de geplande wedstrijden door te laten gaan. Op 18 en 19 december 2021 zal er dus nog seniorencompetitie en mixed toernooi gespeeld worden, zoals gepland staat.

De verlenging van de maatregelen tot en met 14 januari 2022 brengt met zich mee dat we gedurende een nog langere periode niet kunnen floorballen tussen 17.00 en 5.00 uur. Veel verenigingen zullen dan nog steeds geen trainingen kunnen organiseren. Daarom is besloten alle speeldagen van januari, van zowel de jeugd als de senioren, tot een nader moment uit te stellen.

Indien het in januari weer mogelijk wordt om te trainen, zal er een nieuwe planning voor het verdere verloop van de competities gemaakt worden. Wanneer de maatregelen opnieuw verlengd worden en er in januari niet getraind kan worden, zal het bekertoernooi afgelast worden en zullen die speeldagen gebruikt worden om de afgelaste competitiespeeldagen in te halen.