Update over het vervolg van de competities

Tijdens de ALV van 10 december heeft het bestuur haar ideeën met betrekking tot de hervatting van de competities toegelicht. Dit kwam op het volgende neer:

  • Er is de wens de seniorencompetitie in zijn geheel uit te spelen, maar het is de vraag of dit binnen de maatregelen en de kalender gaat passen. Het bestuur en de competitiecommissie zijn momenteel in overleg over de mogelijkheden. Eén daarvan is het verlengen van het seizoen tot 1 juli 2021.
  • De geannuleerde wedstrijden van de jeugdcompetitie uit het najaar zullen niet meer ingehaald worden. We hopen de vijf wedstrijden die in de eerste helft van 2021 gepland staan, nog plaats te kunnen laten vinden.
  • Voor het NK Jeugd zijn op 17 april 2021 de Sporthallen Zuid in Amsterdam gereserveerd. Als de maatregelen het toelaten, zal dit voor alle leeftijdscategorieën op die dag en locatie plaatsvinden. Meer informatie volgt later.
  • De Mixed Toernooi commissie verwacht voor 1 juli 2021 drie dagen te kunnen organiseren. Dat betekent dat er dit seizoen slechts één toernooi gespeeld zal worden in plaats van twee. Teams die waren ingeschreven voor het najaar van 2020 blijven ingeschreven. Mocht een reeds ingeschreven team niet willen of kunnen deelnemen aan het Mixed Toernooi van het voorjaar, dan horen wij dit graag uiterlijk 10 januari 2021 via info@nefub.nl.

Het is dus mogelijk dat het seizoen verlengd wordt tot 1 juli 2021. Daarom zouden wij ouders, begeleiders, spelers en verenigingen willen vragen alvast hiermee rekening te houden.

Afsluitend willen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, floorballrijk 2021 wensen!