Voortzetting competities

We mogen weer wedstrijden spelen!

Jeugd Midden hervatte zondag 30 januari meteen de competitie en binnenkort kunnen ook de andere teams weer wedstrijden spelen.

Daarnaast hebben de senioren en Jeugd Noord een aantal speeldagen in te halen. Hiervoor zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van de sporthallen. Reeds is deze brief naar verenigingen gestuurd, waarin de plannen voor de voortzetting van de competitie staan. Zodra de sporthallen geboekt zijn, zullen de wedstrijdschema’s zo spoedig mogelijk online geplaatst worden.

Verder is er nog een aantal belangrijke punten van aandacht bij de hervatting van de competitie:

  • Zet de data van de speeldagen alvast in je agenda, zodat je geen wedstrijd mist!
  • Iedereen dient zich te houden aan het Protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF, aan de maatregelen van de betreffende sporthal en aan de maatregelen van de organiserende vereniging.
  • Houd rekening met extra reistijd naar Groningen! Er zijn vanaf 11 februari wegwerkzaamheden die voor serieuze vertragingen kunnen zorgen.
  • Voor de senioren: er is geen scheidsrechterscommissie meer, waardoor het kan gebeuren dat teams, in plaats van bondsscheidsrechters, ingedeeld worden om eredivisiewedstrijden te fluiten. Het verzoek is daarom aan spelers om nóg meer rekening met elkaar en met de scheidsrechters te houden, zodat floorball voor iedereen een leuke sport blijft.

De NeFUB wenst iedereen veel plezier toe bij de hervatting van de competitie!