We kunnen weer!

We kunnen weer! Ongetwijfeld hebben jullie ook de persconferentie die Mark Rutte en Hugo de Jonge woensdagavond 24 juni gaven ook gevolgd. Zij maakten bekend dat per 1 juli a.s. alle sportaccommodaties weer open mogen. Net als jeugdsporters hoeven dan ook senioren tijdens het sporten niet meer onderling 1,5 meter afstand te houden. Uiteraard dient voor en na het sporten wél 1,5 meter afstand gehouden te worden en moeten de hygiëne maatregelen van het RIVM in acht genomen worden. Ook mogen wedstrijden en competities vanaf 1 juli weer georganiseerd worden.

Het Protocol verantwoord sporten wordt op dit moment aangepast en staat vanaf 26 juni op de website van NOC*NSF. Neem altijd contact op met de gemeente en/of sporthalbeheer voor de exacte mogelijkheden in jullie hal.

Concreet betekent dit voor de NeFUB dat wij verder gaan met organiseren van de competitie 2020-2021 zoals we dat normaal gesproken zouden doen. Eventuele maatregelen met betrekking tot bijvoorbeeld toeschouwers en hygiëne zullen we uiteraard voorafgaand aan de start van de competitie bekend maken.

We zijn ons ervan bewust dat voor veel verenigingen de zomerstop al bijna van start gaat. We hopen dat iedereen dit seizoen alsnog op een positieve en sportieve manier kan afsluiten en zien iedereen heel graag na de zomer terug op de floorballvelden!